Verhuur en verkoop van kleding

Comfortabel en functioneel, veilig, duurzaam én representatief. Dit zijn de eisen die jij stelt aan bedrijfskleding. Bielheimerbeek verhuurt, levert, reinigt en repareert jouw kleding. Wij doen dit circulair waarbij de levensduur van de kleding zo lang mogelijk is. Dit betekent voor jouw organisatie dat er meer tijd, ruimte, personeel en budget overblijft en volledig ontzorgd wordt:

  • financiering niet nodig, vast budget
  • geen omkijken naar kledingbeheer
  • kostenbesparing
  • altijd voldoen aan de laatste wettelijke normen
  • gespecialiseerde in onderhoud en reiniging

Advies op locatie

Aan de aanschaf van de kleding gaat een gedegen adviestraject vooraf. Door bij jou op bezoek te komen, kunnen we zien aan welke processen de kleding en hun dragers blootstaan. Denk dan aan de vervuilingsgraad, het klimaat, de chemische omstandigheden, het werk zelf en aan  veiligheidsvoorschriften zoals de RIE- en RABC-eisen. Wij nemen al deze factoren mee in ons voorstel. BIj Bielheimerbeek kun je kiezen uit verschillende kleuren en modellen. 

Webportal

De communicatielijnen tussen jou en Bielheimerbeek zijn kort. Via onze webportal kun jij precies zien en beheren wat er gebeurt met die ene overall of witte jas. Jij krijgt van ons een inlogcode en via het internet volg jij jouw pakbonnen, kleding en verzorg je desgewenst de kledingmutaties. Je ziet altijd welke werknemer wat in de was heeft gedaan en hoeveel kledingstukken hij/zij heeft. Hiermee budgetteer jij je eigen kosten.

Met onze dienstverlening kunnen wij elk bedrijf voorzien van veilige, schone en representatieve werkkleding.

Wil je weten welk wasproces het beste bij jullie kleding past?

neem contact met ons op