Verhuur en verkoop van kleding en linnen

Comfortabel en functioneel, veilig, duurzaam én representatief. Dit zijn de eisen die u en uw branche stellen aan bedrijfskleding en linnengoed. Ook Bielheimerbeek vindt kwaliteit belangrijk. Vandaar dat u niet alleen uw kleding- en linnenpakket bij ons kunt laten wassen, maar de bedrijfskleding, handdoeken en (poets)doeken ook bij ons kunt aanschaffen. Door ze te huren of te kopen.

Advies op locatie

Aan de aanschaf van de kleding gaat een gedegen adviestraject vooraf. Door bij u op bezoek te komen, kunnen we zien aan welke processen de kleding en hun dragers blootstaan. Denkt u dan aan de vervuilingsgraad, het klimaat, de chemische omstandigheden, het werk zelf en aan eventuele veiligheidsvoorschriften zoals de RIE- en HACCP-eisen. Wij nemen al deze factoren mee in ons voorstel. Vaak kunt u kiezen uit een paar verschillende kleuren en modellen. Daarnaast is het mogelijk om aan de basiskleding extra kledingstukken zoals een poloshirt of extra jas toe te voegen. Om een goede keuze te maken, kunt u altijd alle kleding in onze showroom in Varsseveld komen bekijken en passen. Uiteraard leveren wij de aangeschafte kleding op locatie af.

Logo en naam

Uw uitgekozen bedrijfskleding kan worden voorzien van uw bedrijfsnaam. Wij sealen of borduren het logo voor u op de kleding. Als u het wasproces ook door Bielheimerbeek laat verzorgen, labelen we de kleding bovendien. Zo kunnen we zaken als de maat, het aantal wassingen, eventuele reparaties en desgewenst de naam van de drager bijhouden via deze barcode.

Webportal

Hier hoort volgens ons maatwerk bij. De communicatielijnen tussen de klant en Bielheimerbeek zijn kort. Via onze webportal kan de klant precies zien wat er gebeurt met die ene overall of witte jas. U krijgt van ons een inlogcode en via het internet volgt u uw pakbonnen, kleding en verzorgt u desgewenst uw kledingmutaties. U ziet altijd welke werknemer wat in de was heeft gedaan en hoeveel kledingstukken hij/zij heeft. Hiermee budgetteert u uw eigen kosten.

Kast-vak systeem

Naast de kleding levert Bielheimerbeek ook een kast systeem. De kast is verdeeld in vakken. Deze kunnen worden voorzien van een naamplaatje zodat de persoonsgebonden kleding gemakkelijk verdeeld kan worden na het wasproces. Dit terugleggen kunt u desgewenst aan Bielheimerbeek overlaten. We stellen dan samen een sleutelbeheerovereenkomst op.

Méér dan wasserij

Bielheimerbeek is de wasserij die nét even anders is dan dat jij zou denken. Juist dat is onze kracht! Nieuwsgierig? Kom eens langs!