Schoonloopmatten

Vocht, bladeren, zand en stof zijn ongenode gasten in uw werkomgeving. De schoonloopmatten van  Bielheimerbeek zijn de ideale manier om de werkvloer schoon te houden.

Onze matten zijn gemaakt van nylon vezeldraden. Deze zijn zeer sterk en op zo'n manier in de mat vervaardigd dat u bij het vegen van de voeten het meeste vuil achterlaat. Daarnaast zuigt de mat 15 liter vocht op. Een ander voordeel van het hebben van een goede schoonloopmat is dat uw vloer langer meegaat en u minder omkijken heeft naar het onderhoud ervan.

Periodiek reinigen

U kunt de schoonloopmatten huren bij Bielheimerbeek. De service  medewerker van Bielheimerbeek wisselt de mat periodiek en zorgt zo voor een schone entree van uw bedrijf. De schoonloopmat zorgt voor een veilige en representatieve inloop. Veel bedrijven huren een mat op de werkplek om vermoeidheid te voorkomen.

Logo

De schoonloopmat heeft naast zijn eigenlijke functie ook een P.R. functie. U kunt de mat door Bielheimerbeek laten voorzien van uw logo waarmee deze uw huisstijldrager wordt.

Ergonomische matten

Door artsen wordt deze ergonomische mat breeduit geprezen. Deze mat heeft een uitstekende schokabsoberende werking wat de kans op gewrichtsschade aanzienlijk verkleint. Binnen uw bedrijf zorgt dit voor een beter werkklimaat, besparing op uw schoonmaakkosten en een schone, veilige en representatieve omgeving.

Gratis 1 maand een proefmat

Wilt u kennis maken met de schoonloopmat van Bielheimerbeek?
Bel ons of vul het TERUGGEBELD WORDEN in en wij nemen contact met u op, voor het leggen van een gratis proefmat.

Gratis proefplaatsing

Heeft u interesse in onze schoonloopmatten? Vraag dan nu uw gratis proefplaatsing aan. Neem contact met ons op en dan maken wij een passende afspraak met u.

 

neem contact met ons op