Wij zijn team Bielheimerbeek, meer dan wasserij!

Samen met onze enthousiaste medewerkers zetten wij ons dagelijks in voor ruim 700 klanten, zowel in Nederland als heel Duitsland. Dit doen we nét even anders dan anderen. Waarom? Er is namenlijk geen enkele wasserij met zoveel technische kennis in huis dan Bielheimerbeek. 

De kennis die vanaf 1934 vanuit ons familiebedrijf is doorgegeven, maakt dat Bielheimerbeek de meest innovatieve wasserij is. Sinds 2011 is het bedrijf groen en daarbij stoomloos geworden, met zelfs een CO2 reductie van 75%. Dit realiseren we met ons ultramoderne machinepark. Onze dienstverlening bestaat uit een all-in huurservice, koop- en/of reinigingsservice. 

Onze visie

Bielheimerbeek is de eerste keus voor bedrijven die hoge eisen stellen aan imago, veiligheid, hygiëne en netheid. 

Klant staat altijd centraal

Maak waar wat je belooft. Wij stemmen onze systemen, processen en personen continue op elkaar af. De communicatielijnen zijn kort en altijd op een persoonlijke manier. Iedere klant heeft zijn persoonlijke webportal en eigen vaste contactpersoon. 

Webportal

Via ons webportal kun je precies zien wat er gebeurt met dat ene kledingstuk van een bepaalde medewerker. Je krijgt van Bielheimerbeek een unieke inlogcode waarmee je via het web pakbonnen, kleding en kledingmutaties kunt volgen. Hiermee beheers je het kledingbudget en daarmee de kosten.

Kortom: veel ervaring in een uiterst modern jasje!

 

Kunnen we je helpen?

Leuk kennis met je te maken, of wil je gewoon iets vragen?

Bel ons: 0315 - 323038
info@bielheimerbeek.nl

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 16:00.