Onze visie

Bielheimerbeek is de eerste keus voor ondernemers in de horeca en industrie die hoge eisen stellen aan imago, veiligheid, hygiëne en netheid.

Klant staat altijd centraal

Maak waar wat je belooft. Wij stemmen onze systemen, processen en personen continue op elkaar af. De communicatielijnen zijn kort en altijd op een persoonlijke manier. Iedere klant heeft zijn eigen webportal.

Webportal

Via onze webportal kan de klant precies zien wat er gebeurt met dat ene kledingstuk van die bepaalde werknemer. U krijgt van Bielheimerbeek een inlogcode en via het internet volgt u uw pakbonnen, kleding en verzorgt u de kledingmutaties. Hiermee volgt u uw eigen kledingbudget en daarmee uw kosten.

Ruim 85 jaar ervaring

Bielheimerbeek heeft al 85 jaar een professionele wasserij. Sinds 2015 is het bedrijf groen en daarbij stoomloos geworden. Dit realiseren we met een ons ultramoderne machinepark. De dienstverlening bestaat uit een full-service in linnengoed en bedrijfskleding waarbij Bielheimerbeek financiert of de klant zelf. Dit is een uniek concept van Bielheimerbeek. Onze dienstverening richt zich op Duitsland en Nederland.


Schoon huurlinnen en bedrijfskleding van de beste kwaliteit voldoet altijd aan de strengste hygiëne-eisen door gecertificeerde (was)processen

Onze RABC (Risk Analysis and Biocontamination Control, ISO14065) certifering geeft de zekerheid dat onze producten worden behandeld worden volgens de strenge Europese richtlijn.  

 

 

Duurzaam, flexibel en oplossingsgericht

Efficiënt met water, energie en wasmiddelen omgaan is belangrijk. Teveel is niet goed. Niet goed voor uw textiel, niet goed voor het milieu en teveel brengt te hoge kosten met zich mee. Ons machinepark beschikt over de nieuwste apparatuur in het kader van duurzaamheid. Met een minimum aan water, energie en wasmiddelen halen wij de hoogte kwaliteitseisen. De gegevens van de gewassen batches worden opgeslagen in onze database.

Omdat Bielheimerbeek het logistieke proces in eigen beheer heeft, zijn we flexibel. Onze Euro 6 vrachtwagens zijn voorzien van track & trace en hebben een eigen i-Pad om de routes in te plannen. Zo weten we altijd waar uw textiel zich bevindt. Als er een extra bezoek nodig is, passen we dit in bij de route van die dag.

Veel ervaring in een uiterst modern jasje

Benieuwd naar onze bedrijfsfilosofie? Kom gerust kijken of maak een afspraak!

Kortom, Bielheimerbeek ontzorgt al ruim 85 jaar op een professionele en betrokken manier.

Méér dan wasserij

Bielheimerbeek is sinds 1934 een professionele wasserij. Vanuit Varsseveld bedienen we horeca en bedrijven door heel Europa. Tevens zijn we specialist in verhuur en verkoop van linnengoed en bedrijfskleding voor de horeca en industrie.