Onze visie

Bielheimerbeek is de eerste keus voor ondernemers in de horeca en industrie die hoge eisen stellen aan hun imago, veiligheid van werknemers, hygiëne en netheid.

Klant staat altijd centraal

Maak waar wat je belooft. Wij streven ernaar dat onze volledige keten van systemen, processen en personen continue op elkaar afgestemd zijn. De communicatielijnen tussen de klant en Bielheimerbeek zijn kort en altijd op een persoonlijke manier. Daarnaast willen we middels pro-actieve communicatie de klant altijd net een stapje voor zijn, alvorens er behoeftes worden gesignaleerd.

Ruim 80 jaar ervaring

Bielheimerbeek is sinds 1934 een professionele wasserij en heeft meer dan 80 jaar ervaring.
Sinds 2015 bedienen we vanuit ons nieuwe pand in Varsseveld horeca en industrie  door heel Europa. Dit doen we middels ons ultramoderne en nieuwste machinepark. In de loop der tijd is onze dienstverlening uitgebreid met de verhuur en verkoop van linnengoed en bedrijfskleding en aanverwante artikelen.


Schoon huurlinnen en bedrijfskleding van de beste kwaliteit voldoet altijd aan de strengste hygiëne-eisen door gecertificeerde (was)processen

Onze RABC (Risk Analysis and Biocontamination Control, ook gekend als ISO 14065) certifering geeft de zekerheid dat onze producten worden gereinigd en behandeld worden volgens de strenge Europese richtlijn.  

 

Duurzaam, flexibel en oplossingsgericht

Efficiënt met water, elektriciteit, gas en chemicaliën omgaan is belangrijk. Teveel is namelijk niet goed. Niet goed voor het behoud van uw textiel, niet goed voor het behoud van de apparatuur, niet goed voor de kosten én niet goed voor het milieu. Ons hypermodernste machinepark beschikt over de nieuwste apparatuur in het kader van duurzaamheid.

Omdat Bielheimerbeek het logistieke proces in eigen beheer heeft, zijn we flexibel. Onze vrachtwagens zijn voorzien van track & trace. Zo weten we altijd waar uw textiel zich bevindt. Als er een extra bezoek nodig is, passen we dit in bij de route van die dag.

Webportal

Via onze webportal kan de klant precies zien wat er gebeurt met die ene overall of witte jas. U krijgt van ons een inlogcode en via het internet volgt u uw pakbonnen, kleding en verzorgt u de kledingmutaties. U ziet altijd welke werknemer wat in de was heeft gedaan en hoeveel kledingstukken hij/zij heeft. Hiermee budgetteert u uw eigen kosten.

Veel ervaring in een uiterst modern jasje

Benieuwd naar onze bedrijfsfilosofie? Kom gerust kijken!

Kortom, Bielheimerbeek ontzorgt al ruim 80 jaar op een professionele en betrokken manier.

Méér dan wasserij

Bielheimerbeek is sinds 1934 een professionele wasserij. Vanuit Varsseveld bedienen we horeca en bedrijven door heel Europa. Tevens zijn we specialist in verhuur en verkoop van linnengoed en bedrijfskleding voor de horeca en industrie.