Kledingkast voor jouw medewerkers

Met de kastinlegservice kunnen we het gehele proces van bewassing tot kastinleg voor jou verzorgen. Iedere medewerker ontvangt zijn persoonlijke kleding in zijn eigen afsluitbare locker. Naast de standaard kleding uitgiftekasten beschikt Bielheimerbeek ook over volledig geautomatiseerd systemen.

Maximale prestaties, minimale ruimte

Voor de uitgifte van kleding maken al veel bedrijven gebruik van de CHIPTEX-Sizer.

Speciaal voor het uitgeven van gevouwen bedrijfskleding en andere Persoonlijke BeschermingsMiddelen heeft Bielheimerbeek de CHIPTEX-Sizer. Dit uitgifte systeem gebruikt weinig ruimte maar heeft een hoge opslag capaciteit.

Optimaal Beheer

Het systeem identificeert en registreert m.b.v. UHF Chiplabels (R.F.I.D.) kleding en andere objecten. Daardoor heb je altijd zicht op wat er in het systeem aanwezig is, wat de medewerkers in hun bezit hebben en wat zich elders (bijvoorbeeld in de wasserij) bevindt.

De CHIPTEX-Sizer werkt met een kredietstelsel, zodat gebruikers nooit meer kleding in hun bezit kunnen hebben dan is toegestaan. Zo kun je het aantal roulerende kledingstukken tot een minimum beperken en verlies van kleding en andere objecten voorkomen.

Gemak

Met een persoonlijke pas kan iedere medewerker via een gebruiksvriendelijk touchscreen de juiste kleding of andere objecten uit het systeem halen. Snel en gemakkelijk, 24 uur per dag. Ook vuile kleding wordt door het systeem ingenomen.

neem contact op voor meer informatie

 

Bielheimerbeek controleert de kleding op slijtage, loszittende zakken, kapotte ritsen en de mate van retroreflectie.