Uw bedrijfskleding in professionele handen

Lean

Ondernemen in de industrie betekent dagelijks bezig zijn met het draaiende houden en steeds verder optimaliseren van de bedrijfsprocessen. Doel hiervan is een onderscheidend product tegen een scherpe prijs op de markt te kunnen afzetten. Lean manufacturing is hierbij vaak het sleutelwoord: wat u niet per se zelf hoeft te doen, besteedt u uit. Dit kan zeker ook met uw bedrijfskleding.

Webportal

Via onze webportal kan de klant precies zien wat er gebeurt met die ene overall of witte jas. U krijgt van ons een inlogcode en via het internet volgt u uw pakbonnen, kleding en verzorgt u desgewenst uw kledingmutaties. U ziet altijd welke werknemer wat in de was heeft gedaan en hoeveel kledingstukken hij/zij heeft. Hiermee budgetteert u uw eigen kosten.

Geavanceerde apparatuur

Minimale slijtage, kreuk, krimp én behoud van eventuele hoogwaardige materiaal-eigenschappen om te voldoen aan de veiligheidsvoorschriften in uw branche is ons streven. Daarom beschikt de wasserij over de nieuwste, computergestuurde apparatuur. We werken met op de graad nauwkeurig in te regelen wasmachines. Hierbij wordt automatisch de juiste mix van basischemicaliën gemengd. De geavanceerde gas gestookte drogers met infra rood meting zorgen ervoor dat de was nooit te lang gedroogd wordt.

Bedrijfskleding concept

Om u nog meer service te kunnen bieden, verhuurt en verkoopt Bielheimerbeek bedrijfskleding. Wij adviseren u bij het selecteren van geschikte kleding. Hierbij houden we rekening met de strenge eisen die uw branche stelt.

Overige Diensten

Naast standaard produkten als bedrijfskleding, handdoekrollen en schoonloopmatten zijn wij met onze ultra moderne wasserij ook in staat om op een milieu vriendelijke manier uitzonderlijke produkten te reinigen, zoals:

  • Stoffilterzakken / Filterdoeken
  • Tipi tenten (incl. waterafstotend)
  • Poetsdoeken

Met onze dienstverlening kunnen wij elk bedrijf voorzien van veilige, schone en representatieve werkkleding.

Wil je weten welk wasproces het beste bij jullie kleding past?

neem contact met ons op