Uw linnen in professionele handen

Gastvrij zijn, houdt niet op bij een hartelijke begroeting, een smaakvol diner, een mooie wijn en een comfortabel bed. De uitstraling van uw hotel / restaurant telt mee. Gesteven en duurzaam tafellinnen, goed zittende én kraakheldere kokskleding zijn minstens zo belangrijk.

Korte lijnen

Bielheimerbeek beschikt over jarenlange expertise en state of the art apparatuur om de zorg voor deze uitstraling van u over te nemen. Als u uw tafellinnen en bedlinnen bij ons gaat huren, kunt u niet alleen vertrouwen op smetteloos textiel maar ook op heldere communicatie en een persoonlijke relatie. Bielheimerbeek werkt met korte lijnen en een vast aanspreekpunt.

Gratis proefplaatsing

Heeft u interesse in onze schoonloopmatten? Vraag dan nu uw gratis proefplaatsing aan. Neem contact met ons op en dan maken wij een passende afspraak met u.

schoonloopmat.jpg

Geavanceerde apparatuur

Het waarborgen van de kwaliteit van uw linnen en kleding staat bij Bielheimerbeek voorop. Minimale slijtage, kreuk, krimp én behoud van hoogwaardige materiaal-eigenschappen is ons streven. Daarom beschikt de wasserij over de nieuwste, computergestuurde apparatuur. We werken met op de graad nauwkeurig in te regelen wasmachines. Hierbij wordt automatisch de juiste mix van wasmiddelen gemengd. De geavanceerde drogers met infra rood meting zorgen ervoor dat de was nooit te lang gedroogd wordt.

Bedrijfskleding voor de keuken en housekeeping

Bielheimerbeek verhuurt en verkoopt alle relevante bedrijfskleding voor de horeca. Wij adviseren u bij het selecteren van geschikte kleding. Hierbij houden we rekening met de strenge eisen die uw branche stelt.

Méér dan wasserij

Bielheimerbeek is sinds 1934 een professionele wasserij. Vanuit Varsseveld bedienen we horeca en bedrijven door heel Europa. Tevens zijn we specialist in verhuur en verkoop van linnengoed en bedrijfskleding voor de horeca en industrie.