Het wasproces

Of u nu een groot hotel, een knus B&B, een chique restaurant of een klein café heeft, niets is prettiger dan altijd schoon horecalinnen voor handen te hebben én de werkdag te kunnen beginnen in smetteloze kleding. Bielheimerbeek zorgt hier graag voor met het High Performance Laundry concept.

Wasconcept

Dit betekent onder andere dat wij uw textiel apart van andere klanten behandelen. Hierdoor is de kans dat een gewassen artikel bij levering ontbreekt nihil. Het HPL concept bestaat uit 6 stappen.

De 6 HPL stappen:

  1. Ophalen
  2. Sorteren
  3. Separaat wassen
  4. Controleren en repareren
  5. Drogen en/of mangelen en verpakken
  6. Afleveren

Barcode

Het aantal periodieke wassingen- uiteraard volgens de HACCP-eisen- en de manier van uitleveren van uw waspakket door Bielheimerbeek leggen we samen met u vast in een overeenkomst. Wilt u uw horecalinnen laten voorzien van een naamlabel? Dat kan. Verder brengt Bielheimerbeek standaard een unieke barcode aan in alle bedrijfskleding. De code houdt bijvoorbeeld bij hoe vaak het artikel gewassen is, of het gerepareerd moest worden, eventueel wie de drager is en wie dit stuk heeft verzorgd. U kunt deze informatie altijd online volgen via ons webportal.

Méér dan wasserij

Bielheimerbeek is sinds 1934 een professionele wasserij. Vanuit Varsseveld bedienen we horeca en bedrijven door heel Europa. Tevens zijn we specialist in verhuur en verkoop van linnengoed en bedrijfskleding voor de horeca en industrie.