Verhuur en verkoop van kleding en linnen

Als verzorger, apotheker, farmaceut of als laborant in de gezondheidszorg werkt u dagelijks met protocollen. Zo waarborgt u de kwaliteit van uw dienstverlening. Hygiëne vormt hierin een belangrijk onderdeel. Het dragen van goede beroepskleding is dan essentieel. Deze kunt u bij Bielheimerbeek aanschaffen. Hierbij kunt u kiezen tussen huren en kopen.

Advies op locatie

Aan de aanschaf van de kleding gaat een gedegen adviestraject vooraf. Door bij u op bezoek te komen, kunnen we zien aan welke processen de kleding blootstaat. Denkt u dan aan de vervuilingsgraad, het klimaat, de chemische omstandigheden, het werk zelf en aan eventuele veiligheidsvoorschriften zoals de RIE- en HACCP-eisen. Wij nemen al deze factoren mee in ons voorstel. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en modellen. Daarnaast is het mogelijk om aan de basiskleding extra kledingstukken zoals een poloshirt of een extra jas toe te voegen. Om een goede keuze te maken, kunt u altijd de kleding in onze showroom in Varsseveld komen bekijken en passen. 

Logo en naam

Uw uitgekozen bedrijfskleding wordt voorzien van uw bedrijfsnaam. Wij sealen of borduren het logo voor u op de kleding.

Kast-vak systeem

Naast de kleding levert Bielheimerbeek ook een kast systeem. De kast is verdeeld in vakken. Deze kunnen worden voorzien van een naamplaatje zodat de persoonsgebonden kleding gemakkelijk verdeeld kan worden na het wasproces. Dit terugleggen kunt u aan de Bielheimerbeek overlaten. 

Méér dan wasserij

Bielheimerbeek is sinds 1934 een professionele wasserij. Vanuit Varsseveld bedienen we horeca en bedrijven door heel Europa. In de loop der tijd is onze dienstverlening uitgebreid met de verhuur en verkoop van linnengoed en bedrijfskleding voor de horeca en industrie.